Birthday girl

Flat iron curls_07.JPG

På søndag fylte jeg hele 33 år, jeg begynner visst å bli gammel gitt. :p Da er det ekstra stas å smukkifisere seg litt ekstra, så jeg laget noen utrolig fine krøller i mitt nyfargede litt blondere hår, og tok en liten haug med selfies. Det er mange som har spurt meg hvordan jeg har laget krøllene, så jeg tenkte jeg kunne linke til mitt tidligere blogginlegg her. Der er det også en liten video som viser hvordan du gjør det. Det viktigste er å ta seg god tid, hvis ikke er det fort gjort å brenne fingerne på glattejernet.

On Sunday I turned 33 years, I’m beginning to grow old now. :p Then it’s nice to look a little extra beautiful, so I made some incredibly nice curls in my newly blonder hair, and snapped a lot of selfies. Many people have asked me how I created the curls, so I thought I could link to my previous blogpost here. There is also a small video that shows how to do it. The most important thing is to take your time, if not it’s easy to burn your fingers on the flat iron.

Flat iron curls_04.JPGFlat iron curls_06.JPG

Den fine gullkjolen min kjøpte jeg for noen år siden på Pinup Girl Clothing, dessverre er dollaren litt dyr for tiden, men så snart den blir litt lavere tror jeg jeg må ha noen nye kjoler derfra.

My lovely gold dress I bought a few years ago from Pinup Girl Clothing, unfortunately the dollar is a bit pricey at the moment, but as soon as it gets a little cheaper, I must have some new dresses.

Flat iron curls_02.JPG

Disse bildene er fra lørdagen, da feiret jeg bursdagen min sammen med Susan, som også hadde bursdag. Superhyggelig, men dessverre var det litt for mørkt til å ta noen brukbare bilder. Istedenfor kan jeg glede dere med bilder av frokosten kæresten disket opp med når jeg våknet litt vel fyllesyk på søndagen. Han vet også hvor glad jeg er i ballonger, så jeg fikk en fin liten rosa ballong jeg kunne leke med mens han sang den danske fødelsedagssangen til meg. Hehe! Aldri for gammel til å være superbarnslig. :p

These pictures are from Saturday, when I celebrated my birthday with Susan, who also had a birthday. It was super cozy, but unfortunately it was a little too dark to snap any usable pictures. Instead here is pictures from the breakfast my boyfriend served up, when I woke up a little hung over on Sunday. He also knows how much I love balloons, so I got a nice little pink balloon I could play with while he sang the Danish birthday song to me. Hehe! Never too old to be super childish. :p

birthday breakfast in bed.JPGFlat iron curls_05.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s