Safety first

abus sykkelhjelm 03.JPGabus sykkelhjelm 11.JPGabus sykkelhjelm 08.JPG

Jeg sykler til jobb sånn ca hver dag, med mindre det er øs pøs regn, noe som heldigvis ikke skjer så ofte. Danskene synes allikevel det regner mye her i vinterhalvåret, men for en bergenser så er det ekstremt lite nedbør. Jeg har lovet familien og venner å kjøpe sykkelhjem i en evighet, så på mandag fikk jeg endelig somlet meg innom en butikk for å kjøpe en. Jeg kjøpte bare den første og beste hjelmen de hadde, og den var jo ganske fin, til en sykkelhjem å være. Ekspeditøren lurte på om jeg ikke ville prøve noen av sporty spice hjelmene også, men nei, en plass går grensen.

I get on my bike to work almost every day, unless it’s pouring down. The Danes still think it rains a lot here in the winter, but for a girl from Bergen there’s very little rain. I’ve promised my family and friends to buy a safetyhelmet for a really long time now, so on Monday I finally got around to it and bought one. I bought the first and best helmet they had, and it’s pretty nice, for a bicycle helmet. The clerk was wondering if I wanted try some of the sporty spice helmets as well, but no, that’s not happening.

abus sykkelhjelm 04.JPGabus sykkelhjelm 05.JPGabus sykkelhjelm 02.JPG

Jeg har 30 min å sykle hver vei til jobb, så da er det nok smart å ha hjelm på. Og nå begynner det også å bli glatt ute, så da er det sikkert litt større risiko for å falle å slå hodet. Nå trenger jeg bare en regnkåpe, så er jeg rustet og klar for helårssykling. Den bruker jeg nok noen mnd på å kjøpe den også, jeg er nemlig veldig lite glad i praktisk tøy, det er jo mye gøyere med en fin ullkåpe. Sånn som denne som jeg fikk av snille kæresten til fødelsedagen min, og de fine skinnhanskene fikk jeg av snille mamma. ❤ 

I have 30 minutes to bike each way to work, so then it’s probably smart to use a helmet. And now it’s also getting slippery out there, so I’m probably a little more likely to crash and hit my head. Now I just need a rain coat, and I’m armed and ready for year-round biking. I’ll probably spend some months before buying that too, because I’m not very fond of practical clothing, it’s much more fun with a nice wool coat. Like this one, that I got from my kind boyfriend on my birthday, and the nice leather gloves that my mom bought me. 

zara wool coat.JPG

Kæresten knipset et fint dagens outfit bilde, det gikk sånn passe bra når det blåste så mye som det gjorde i dag. Hihi!

My boyfreind snapped a lovely today’s outfit photo, it went fairly well when it was as windy as it was today. Hihi!

abus sykkelhjelm 07.JPGabus sykkelhjelm 06.JPG

Nå har jeg brukt hjelm i noen dager og det føles faktisk ganske trygt og deilig å ha beskyttelse på hodet. Men allikevel merker jeg at gleden med å sykle forsvinner litt med en hjem, den er jo ikke superbehagelig å ha på hodet. Men jeg vil jo heller ha flatt hjelmhår enn å være hjerneskadet. ;)

I have used a helmet for a few days now and it actually feels quite safe and nice to have protection on my head. Yet, the joy of biking disappears a bit with a helmet on, it’s not super comfy to wear. But I would rather have flat helmet hair than being brain damaged. ;)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s