Marokko

hotel-riu-palace-tikida-agadir-1x8oedw.jpgUten navn-2.jpg

Vi hadde egentlig planer om å dra til Egypt i romjulen, men siden det ikke er anbefalt å reise dit, måtte vi heller finne noe annet. Jeg elsker Mexico og Thailand, men med kun en uke til rådighet ble det litt langt og dyrt å dra helt dit. Valget falt heller på Marokko, der ingen av oss har vært før.

We had originally planned a trip to Egypt during Christmas, but since it’s not recommended to travel there, we had to find something else. I love Mexico and Thailand, but with only a week to our disposal it’s a bit far and expensive to travel all the way there. The choice fell on Morocco instead, where none of us have been before.

4845335_41_z.jpg

Temperaturen svinger litt i Agadir der vi skal, alt fra 9-30 grader i desember, så vi håper vi har flaks og får rundt 20 grader. Det er jo noenlunde som en dansk sommer, så får det heller være litt kaldere om kvelden, det gjør jo ikke så mye. Om det skulle bli superkaldt så får vi hygge oss inne, på noe som ser ut som et veldig fint hotell, Riu Palace Tikida Agadir.

The temperature varies in Agadir where we’re going to stay, ranging from 9 to 30 degrees in December, so we hope we’re lucky and get around 20 degrees. That’s somewhat like a Danish summer, so it doesn’t matter if it’s a little colder at night. If it gets freezing, we’ll enjoy ourselves inside something that looks like a very nice hotel, Riu Palace Tikida Agadir.

164219-4845335_29_w-original.jpghotel-riu-palace-tikida-agadir-1x8o9lc.jpgagapatg_5.jpg

Det er et all inclusive hotell, noe jeg egentlig syns er ganske usjarmerende, men siden vi skal ha en totalt relax ferie tenkte vi det kunne være nice med fri bar og mat. Og vi kommer nok til å ta noen turer ut fra hotellet også, med mindre vi blir totalt late av all maten. Så er det bare å krysse fingrene for 30 grader og begynne å glede seg. Nå er det bare litt over en mnd til vi reiser! :D

It’s an all inclusive hotel, which I think is a bit charmless, but since we want a totally relaxing holiday we thought it could be nice with free bar and food. And we’ll probably take a few trips out from the hotel as well, unless we become totally lazy from all the food. So fingers crossed for 30 degrees, it’s just over a month until we leave! :D

4845335_34_z.jpgriu-tikida-palace_8764.JPG

Bilder fra Google.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s