Favourite skin products

Murad_02.JPGMurad_11.JPG

Jeg tenkte jeg kunne nevne noen av de hudproduktene jeg har brukt i det siste, som jeg er mest fornøyd med. Nicehair sponser meg jo med diverse, og nå er det straks Black Friday og veldig gode tilbud på det meste. Salget er allerede i gang på noen av produktene jeg liker, bl.a har de 40% på Murad som du finner her. Jeg har brukt noen av produktene til Murad over en lang periode nå, og jeg har hatt veldig fin hud, så de vil jeg helt klart fortsette med. Rens finner du her, peeling her og toner her.

I thought I might mention some of the skincare products I’ve used lately, that I’m most pleased with. Nicehair is sponsoring me the with products, and it’s soon Black Friday with lots of good deals there. The sale has already started on some of the products I like, they have 40% off Murad. I’ve used some products from Murad over a long period now, and I’ve had very good skin, so I’ll clearly continue using them. Cleanser can be found here, peeling here and toner here.

swiss clinic skin roller_15.JPGswiss clinic skin roller_01.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De siste ukene har jeg testet ut Swiss Clinic sin skin roller, og jeg må innrømme at jeg var super skeptisk til å bruke en rull med masse nåler i ansiktet mitt. Men det var overhodet ingen grunn til det, rolleren gir glød til huden og jeg syns huden har fått en jevnere overflate og porene har blitt mindre. De små nålene lager mikrokanaler i hudens øverste lag, noe som gjør at huden tror den er skadet, og setter i gang helingsprosessen og kollagenproduksjonen. For å få et merkbart resultat skal skin rolleren brukes regelmessig over en lang periode, så jeg får heller lage et oppdatert innlegg når jeg har brukt den i noen mnd.

The last couple of weeks I’ve been testing out Swiss Clinic’s skin roller, and I must admit that I was mildly skeptical about using a roller with lots of needles in my face. But there was absolutely no reason for it, the roller gives a nice glow, I think my skin looks more even and my pores have become a little less noticeable. The small needles makes microchannels in the skin’s top layer, which makes the skin believe it is damaged, and initiates healing and collagen production. To get a more noticeable result the skin roller have to be used regularly over a long period, so I’d better make an updated post when I have used it for some months.

swiss clinic skin roller_02.JPGLemon Strip Flash Peel_04.JPG

Og til slutt mitt favoritt Ole Henriksen produkt, Lemon Strip Flash Peel. Ta en kikk på mitt tidligere blogginnlegg om denne peelingen her.

And last my favorite Ole Henriksen product, Lemon Strip Flash Peel. Take a look at my earlier blog post about it here.

I samarbeid med Nicehair, inneholder adlinks.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s