Jul i Tivoli

Jul i tivoli 15.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERAJul i tivoli 02.JPG

Endelig fikk vi tatt en liten tur i Tivoli, de har nemlig pyntet til jul. Favoritten min er halloween dekorasjonene til Tivoli, men julepynten er nesten like fin. Det var litt stappet med folk, vi var der nemlig på søndag, men det var koselig allikevel.

We finally got the time to visit Tivoli, they have decorated for Christmas now. My favorite is Tivoli’s Halloween decorations, but their Christmas decor are almost as nice. It was a bit too many people this Sunday, but it was still cozy.

Jul i tivoli 03.JPGJul i tivoli 04.JPGJul i tivoli 18.JPGJul i tivoli 08.JPGJul i tivoli 09.JPG

Dessverre ble det ikke is denne gangen, jeg var litt for kald på fingrene til å holde den, men lillesøsteren min varmet seg på en gløgg mens jeg knipset noen fine bilder. Jeg hadde min fine pels på, så jeg var ganske god og varm ellers. Pelsen er arvet fra pappa sin tante, og jeg synes det er dumt å brenne den istedenfor å bruke den.

Unfortunately, we didn’t eat ice cream this time, I was a bit too cold on my fingers to hold one, but my little sister warmed herself on hot wine while I snapped some nice pictures. I had my beautiful fur coat on, so I was pretty warm on the rest of my body. The coat is inherited from my dad’s aunt, and I think it’s stupid to burn it rather than using it.

Jul i tivoli 16.JPGJul i tivoli 17.JPGJul i tivoli 06.JPGJul i tivoli 24.JPGJul i tivoli 23.JPG

Masse fine juletrær og kunstig snø overalt. Det blir ekstra koselig når det blir mørkt og alle julelysene lyser opp, men da var vi på vei videre for å shoppe litt. Jeg og kæresten planlegger en Tivoli date snart, så mon ikk det kommer noen flere hyggebilder her etterhvert? Følg med! ;)

Lots of nice trees and artificial snow everywhere. It’s extra nice when it gets dark and all the Christmas lights lit up, but then we were heading on to do some shopping. Me and my boyfriend is planning a Tivoli date soon, so maybe there will be some more cozy pictures here then? Stay tuned! ;)

Jul i tivoli 14.JPGJul i tivoli 25.JPGJul i tivoli 20.JPGJul i tivoli 21.JPGJul i tivoli 22.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s