Forfatter kæresten

Bella center.JPGDavid Garmark Det fjerde menneske_02.JPGOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er litt stolt av min flinke forfatter kæreste, så derfor tenkte jeg det var på høy tid å reklamere litt mer for bøkene hans. Nå er det jo snart jul, og hva er vel bedre å legge under treet enn bøker? ;) “Det fjerde menneske” og “Drengen der aldrig kom hjem” finner du bl.a. her. (Shop amok! Hihi.)

I’m very proud of my awesome author boyfriend, so I thought it was about time to do some advertising of his books. It’s almost Christmas, and what’s better to put under the tree than books? ;) You can find his books “Det fjerde menneske” and “Drengen der aldrig kom hjem”  here. (Shop amok! Hehe.)

David Garmark Det fjerde menneske_06.JPGDavid Garmark Det fjerde menneske_01.JPG

Disse bildene ble tatt for en stund siden da det var Bogforum i Bella center her i København (den store bygningen det er bilde av på toppen). Der ble kæresten intervjuet om sin nyeste bok, Det fjerde menneske. Sjekk også ut kæresten sin fine lille blogg, der kan du følge med på forfatteriet hans.

These pictures were taken a while back at Bogforum at Bella center here in Copenhagen (the big building pictured on top). My boyfriend was interviewed about his latest book, Det fjerde menneske. Take a look at my boyfriends nice little blog here, where you can follow his writing.

David Garmark Det fjerde menneske_04.JPGDavid Garmark Det fjerde menneske_05.JPGdsc_6893

Ellers skjer det fint lite for tiden, de mørke dagene flyr forbi litt for fort, og jeg føler ikke at jeg får tid til noe som helst. Jobb, trening, middag, zzz og repeat. :p. Nå er det kun en uke igjen til vi reiser til Bergen for å feire jul, og heldigvis er jeg sånn ca ferdig med gavene. Jeg har lyst å få oppdatert bloggen litt oftere, men det er ikke så gøy når jeg ikke får tatt så mange fine bilder, men jeg prøver. ;)

Otherwise not much is happening at the moment, the dark days fly by too fast, and I feel that I don’t have time for anything. Work, fitness, dinner, zzz and repeat. :p. Now it’s only one week left until we travel to Bergen to celebrate Christmas, and luckily I’m almost done with the gifts. I want to update the blog more frequently, but it’s not so much fun when I don’t get to snap too many nice pictures, but I try. ;)

P1019053.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s