Stress

P1019063.JPG

Hvert år lager jeg julekort med familien, og hvert eneste år klarer jeg å utsette det til siste øyeblikk. Jeg kan jo fint lage det hele året, men allikevel klarer jeg det aldri, og ender opp med å småstresse med det rett før jul. Noen ting endrer seg aldri. :p Så nå sitter jeg pent og pyntelig forann dataen for å lage årets julekort, ville bare stikke innom bloggen å gi en liten lyd fra meg først. Overspringshandling, som det heter på dansk. ;)

Every year I make a Christmas card with the family, and every year I manage to postpone it until last minute. I can create it all year, but for some reason I never get around to do it, and end up stressing about it right before Christmas. Some things never change. :p. So now I’m in front of my computer to make it, just wanted to say hi in here first. I know, I’m postponing it again. ;)

P1019069.JPG

Jeg har kun noen timer å bruke på julekortet i dag, vi får nemlig et vennepar på besøk i ettermiddag, og kæresten skal lage gløgg. Så da må det julehygges litt, før jeg skal videre på Behemoth konsert i kveld. Og plutselig er det kun tre dager til jeg drar til Bergen, aiai. Jeg når nok å få det ferdig til onsdag.

I have only a few hours to spend making the Christmas card today, we’ll have som friends over this afternoon, and my boyfriend is making gløgg. So a little christmas joy, before I’m going to a Behemoth concert tonight. And suddenly it’s only three days until I travel to Bergen, Aiai. It will be done before Wednesday.

P1019076.JPGP1019073.JPG

Siden sist har vi også fått oss bokhylle, kæresten kjøpte den brukt av noen som bor i gården, så fin! Og nå som vi endelig hadde fått det riktig hjemmekoslig her så må vi flytte. Huseieren skal bo her selv, så da er det ut med oss. Heldigvis fikk vi bo her noen mnd ekstra, og har fra til 1 mai til å finne en ny leilighet. Men mer om det en annen gang, nå er det juleferie, Bergen og Marokko neste, også får vi stresse med leilighet fra januar av. Ha en fin søndag! :)

Since last time we also got ourself a bookcase, my boyfriend bought it used from our neighbours, it’s so nice! And now that it’s finally gotten really cozy here, we have to move. The apartment owner is moving in himself, so out with us. Luckily we got to stay here a few months extra, until 1 of May. But more about this another time, now it’s Christmas holidays, Bergen and Morocco next, and we can stress about finding an apartment from January. Have a nice Sunday! :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s