Family christmas card

julekort-2016-small

God jul!

Jeg klarte heldigvis å bli ferdig med årets julekort i går kveld. :) Jeg skal innrømme at det gikk litt fort unna, og jeg skulle gjerne hatt litt mer tid. Men hele poenget er jo at det skal se klippet og limt ut, og ja, hodene er altfor store med vilje. Neste år, da skal jeg klare å starte på det i god tid før jul. Hehe! I dag er det siste dag på jobb, også er det juleferie på meg. Wiii! Jeg reiser til Bergen i kveld, og kæresten i morgen. Det er meldt rikelig med regn hver dag, Bergen skuffer ikke. Heldigvis er det kun en uke til vi sitter på flyet til Marokko, der det forhåpentligvis er pluss 20 grader og sol.

Merry Christmas!

I fortunately managed to finish this years Christmas card last night. :) I have to admit it went a bit quickly, and I would’ve loved a little more time. But the whole idea is a cut and paste look, and yes, the heads are too big on purpose. Next year, I’ll try to start in good time before Christmas. Hehe! Today is the last day working before my Christmas holiday. Wiii! I’m travelling to Bergen tonight and my boyfriend tomorrow. It’s supposed to be plenty of rain every day, Bergen doesn’t disappoint. But only a week from now, we’re on our way to Morocco, where it’s hopefully plus 20 degrees and sunshine.

Advertisements

One thought on “Family christmas card

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s