Christmas

wp-image-376269417jpg.jpg

Vi har hatt noen superkoselige dager i Bergen med litt for mye god mat og drikke. Men jeg klager ikke altså, vi er heldige som kan feire jul og kose oss med stappfulle mager. Det er fint å være født i Norge.

We have had some super cozy days in Bergen with too much delishious food and drinks. But I’m not complaining, we are very lucky too be celibrating Christmas with full stomachs. It’s nice to be born in Norway. 

Akkurat nå sitter vi på flyplassen i Bergen og venter på flyet vårt til København. Det ble selvfølgelig storm her, så det er veldig mange kanselleringer. Vi drikker uberdyr flyplassøl og krysser alle fingre og tær for at vi kommer oss avgårde. Flyet vårt til Marokko går nemlig kl 06:30 i morgen tidlig så ferien vår blir ødelagt hvis flyet blir innstilt. Men vi er positive, dette går fint! 😁.

At this moment we are at the airport in Bergen, waiting for our plane to Copenhagen. It’s a storm here, so a lot of the departures have been cancelled. We are drinking uber expensive airport beer and are crossing fingers and toes that our plane will leave on time. Our plane to Marokko departures at 06:30 tomorrow so our holiday is wrecked if we don’t make it to Copenhagen tonight. But we are staying positive! 😁

wp-image-516555580jpg.jpg

Her er noen bilder fra julaften. Vi har kun vært innendørs, siden det har pøsregnet hver dag, så jeg håper virkelig vi kommer oss til Marokko i morgen tidlig.

Here is some pictures from Christmas ewe, we have only been inside since it has been pouring down with rain every day, so I really hope we will make it to Marokko tomorrow morning. 

wp-image-1262026945jpg.jpgwp-1482779040924.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s