Sunset in Morocco

morocco sunset_02.JPG

Juleferien er over for denne gang, vi kom hjem seint i går kveld til kulde og masse vind. Jeg har heldigvis ferie i dag også, så jeg kan ikke klage. Det er deilig med en dag hjemme etter å ha tilbragt julen i Bergen og Marokko. Heldigvis har vi tatt litt bilder på turen, så det blir sol og varme her på bloggen i dag også.

The holiday season is over for now, we returned home late last night and were welcomed with cold and lots of wind. Luckily, I’ve one more day off from work, so I can’t complain. It’s nice with a day at home after spending Christmas in Bergen and Morocco. Fortunately, we have snapped some pictures from our trip, so I can share some sunshine on the blog.

morocco sunset_03.JPGagadir beach_04.JPGagadir beach_07.JPGagadir hotel 2.JPG

Vi har gjort fint lite på vår all inclusive tur til Agadir i Marokko, det ble stort sett total avslapping i solen, pluss masse god mat og drikke på kveldene. Men et par turer langs stranden og litt rundt i byen fikk vi tatt. Agadir er en skikkelig turistby, den ble totalt ødelagt av jordskjelv på 50 tallet, så den er bygget opp igjen på nytt. Derfor var det dessverre ikke så mange sjarmerende gamle gater og hus, men til gjengjeld var det noen nydelige solnedganger å se på.

We have done little to nothing on our all inclusive trip to Agadir in Morocco, it was mostly relaxation in the sun, and plenty of good food and drinks in the evenings. But we did go for a couple of walks along the beach and a bit around town. Agadir is a real tourist town, it got completely destroyed by an earthquake in the 50’s, so it’s built up again after that. Therefore, it was unfortunately not many charming old streets and houses, but in return Agadir has some beautiful sunsets.

agadir beach_02.JPGagadir beach_09.JPGagadir beach_08.JPGmorocco sunset_09.JPGagadir hotel.JPGagadir hotel 3.JPGagadir beach.JPG

Det var veldig mange uferdige spøkelseshoteller rundtom i byen, og også mange hoteller som sikkert bare var stengt for sesongen. Desember er den kaldeste måneden i Agadir, men det var allikevel varmt og deilig på dagen. Ingen regn eller skyer, kun blå himmel og sol. Jeg regner med at byen er litt mer livlig når den er stappet med turister i høysesongen. Usjarmerende og sjarmerende på samme tid.

There were a lot of unfinished ghost hotels throughout the city, and also many hotels that were closed for the season. December is the coldest month in Agadir, but it was still nice and warm during the day. No rain or clouds, only blue sky and sunshine. I reckon that the city is a bit more lively when it’s packed with tourists during high season. Charmless and charming at the same time.

P1010334.JPGagadir beach_01.JPGmorocco sunset_06.JPGmorocco sunset_08.JPGagadir beach_06.JPGmorocco sunset_05.JPG

Vi skal helt klart til Marokko igjen, men da har vi lyst å reise rundt å se litt istedenfor, og helst på et tidspunkt det er varmere på kveldene. Jeg har fremdeles flere bilder igjen å vise, så jeg deler litt mer fra ferien etterhvert. Nå skal jeg pakke ferdig ut av kofferten og lage middag til kæresten som har vært på jobb.

We will definitely visit Morocco again, but then we want to travel around to see more instead, and preferably at a time when it’s warmer in the evenings. I still have more pictures left to show, so I’ll share a bit more from our holiday. Now I’ll finish unpacking my suitcase and make dinner for my boyfriend that’s been to work.

morocco sunset_04.JPGmorocco sunset_07.JPGagadir beach_05.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s