Bad luck

P8136375.JPG

Denne uken startet ekstremt dårlig, jeg klarte nemlig å miste bagasjen min på søndag kveld. Vi var i Århus i helgen, og bagen min bestemte seg for å bli igjen på rutebilstasjonen mens vi reiste hjem til København. Jeg mistet det fine Olympus kameraet mitt, all sminken, toalettsaker, litt klær, og lommeboken med alle kortene mine. Flott! Det er heldigvis bare ting, og alt kan erstattes, men allikevel det var kjipt. Jeg har et mikroskopisk håp om at bagen dukker opp igjen, men så lagt har de ikke funnet den.

This week started off extremely bad, I managed to loose my luggage on Sunday night. We were in Aarhus for the weekend and my bag decided to stay behind at the bus station as we traveled home to Copenhagen. I lost my nice Olympus camera, all my makeup, toiletries, some clothes and my wallet with all my cards. Great! It’s fortunately only things, and everything can be replaced, but it’s still not fun. I’ve a microscopic hope that my bag reappears, but they haven’t found it yet.

Olympus PEN E-PL7 04Olympus PEN E-PL7 01

De siste dagene har derfor gått med til å deppe litt over dette, men nå begynner humøret å komme seg igjen. Jeg vet ikke når jeg får kjøpt nytt kamera, men det må jeg få gjort snart. Jeg elsket mitt lille Olympus Pen kamera, så jeg blir nødt til å skaffe meg et nytt. Avslutter med noen fine bilder av det.. *snufs*

I have therefore spent the last days beeing depressed over this, but now my mood is slowly improving. I don’t know when I can buy a new camera, but I hope it will be soon. I loved my little Olympus Pen camera, so I’ll have to get me a new one. I’m finishing off with some nice picture of it … *buuh*

olympus-pen-e-pl7-leather-accessory-04olympus-pen-e-pl7-leather-accessory-07

Advertisements

2 thoughts on “Bad luck

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s