Dragon’s blood

Rodial dragons blood eye gel_08.JPGRodial dragons blood eye gel_04.JPGRodial dragons blood eye gel_12.JPG

Litt luksus i hverdagen er deilig, og det er ekstra fint å finne nye favorittprodukter til badehyllen, selv om kæresten sikkert synes den er i overkant full. ;p Denne øyegelen heter Dragon’s Blood og er fra Rodial. Jeg sover alltid litt for lite, og i tredveårene er det ekstra fint med produkter som reduserer aldring, det er lov å håpe at det funker ihvertfall. Jeg har brukt den både morgen og kveld en stund nå og er veldig fornøyd, huden rundt øynene både ser og føles veldig fin ut. Også har den så kult navn, dragon’s blood. 

A little luxury in everyday life is lovely, and it’s extra nice to find new favorite products to put on the bathroom shelf, although my boyfriend think it’s more than full. ;p This eye gel called Dragon’s Blood is from Rodial. I nevner get enough sleep, and in my thirtys it’s extra nice with products that reduce aging, at least I’m allowed to believe it works. I’ve used it both mornings and evenings for a while now and are very pleased, my eye area looks and feels very nice. And I love the name, dragon’s blood. 

Rodial dragons blood eye gel_06.JPGRodial dragons blood eye gel_07.JPGRodial dragons blood eye gel_09.JPG

Beholderen er genial, du trykker bare på toppen for å få ut gele. Denne er drøy i bruk, så du trenger kun litt til begge øynene. Lokket kan også skues av, så er du sikker på at du får brukt alt. Inni lå det også en søt liten hilsen, jeg elsker sånne små detaljer. Jeg skal helt klart teste ut flere produkter fra Rodial.

The container is ingenious, you only need to press the top to get gel out. The gel is durable in use, so you only need a little for both eyes. The lid can also be removed, so you are sure to use everything. Inside were also a sweet little note, I love small details like that. I will certainly test out more products from Rodial.

Rodial dragons blood eye gel_03.JPGRodial dragons blood eye gel_05.JPGRodial dragons blood eye gel_11.JPG

Btw, selfien er tatt med mobilen min, da kameraet mitt er gone. Min Sony Xperia X legger på et veldig fint smooth filter på huden, men den er altså ikke så smooth, for de som lurte. ;)

Btw, the selfie is taken with my cell phone as my camera is gone. My Sony Xperia X puts on a very nice smooth filter on the skin, but it’s not so smooth in real life, for those wondering. ;)

I samarbeid med Nicehair
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s