Sunday mood

BestMe_20170115093904.jpgmiss etoile kaffekrus.JPG

En fin start på dagen i dag, selv om jeg var litt fyllesyk etter i går. Snille kæresten kom med kaffe, juice og paracet på sengen, og da ble alt med en gang litt bedre. Vi hadde noen venner på middagsbesøk i går, og det ble en smule mye rødvin. Ups. Heldigvis drakk jeg masse vann, så da slipper jeg å tilbringe hele søndagen i fosterstilling på sofaen. Det er ikke lett å bli gammel, tømmermennene blir bare verre og verre. :p

I had a nice start to the day today, although I was a little hangover from yesterday. My kind boyfriend came with coffee, juice and aspirin on the bed, and everything was at once a little better. We had some friends over for dinner yesterday, and I drank a bit too much red wine. Ups. Luckily I drank lot’s of water, so I don’t have to spend all Sunday in a horizontal position on the couch. It’s not easy getting old, the hangover just get’s worse and worse. :p

travelers chris pavone.JPGBestMe_20170115093752.jpg

Jeg liker best å ikke ha noen planer på søndager, så kan jeg gjøre akkurat det jeg har lyst til. Etter å ha slasket i sengen en god stund, trykket litt på tlf, og lest litt i den nye boken min, klarte jeg endelig å komme meg ut av dynen. Jeg klarte også å komme meg ut døren og på Fitness world for å gjennomføre ukens fjerde treningsøkt. Der løp jeg pyramide intervaller, og det må jeg nesten skryte litt av for det er lenge siden sist. Pjuh!

I prefer to not have any plans on Sundays, so I can do whatever I want. After relaxing in bed for a while, tapping on my phone, and reading a little in my new book, I finally managed to get out of bed. I also managed to drag myself out the door and to Fitness world to perform this week’s fourth fitness session. I ran pyramid intervals, and I have to brag a little course it’s been a while since I last did it. Pjuh!

valby.JPGDSC_0493.JPG bkr vannflaske.JPG

Vannflasken fikk jeg av søsteren min til bursdagen, den er fra bkr og finnes i mange fine farger. De hadde også fått noen nye produkter fra Bodylab som de selger på Fitness world, så jeg kjøpte med meg BCAA som skal stimulere musklenes vekst og motvirke nedbrytning. Vet ikke helt om det funker, men det smaker godt, og det skader jo ikke å prøve? Ha en fin søndag!

The nice water bottle was a birthday gift from my sister, it’s from bkr and available in many pretty colors. They also got some new products from Bodylab at Fitness World today, so I bought a box with BCAA that will stimulate muscle growth and prevent degradation. I don’t know if it works, but it tastes good and it doesn’t hurt to try? Have a nice sunday!

bodylab bcaa.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s