Holiday snaps

DSC_8602.JPGDSC_8623.JPGDSC_8598.JPG

I dag blir det litt mer sol og sommer her, det er så kaldt og mørkt for tiden så det hjelper å tenke tilbake på den koselige ferien vår til Marokko. Vi gjorde ikke så veldig mye mer enn å slappe av på hotellet, men vi fikk ihvertfall knipset noen fine bilder derfra.

Today I have some more sunshine and summer to share. It’s so cold and dark at the moment so it helps to reminisce about our cozy holiday in Morocco. We didn’t do too much more than relaxing at the hotel, but we managed to snap some nice pictures from it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_0450.JPGDSC_0438.JPG

Hotellet vi bodde på heter Riu Palace Tikida Agadir, og det var helt fantastisk fint. Nesten litt for god plass, og helt topp mat og service. Superbehagelige solsenger, og litt for sterke cocktails, jeg endte jo opp med å bli småfull hver dag. Hihi! De hadde også et nice treningsrom, men det fikk jeg aldri “tid” til å bruke, viktigere å ligge strak ut i solen. ;p. Hvis jeg skal klage på noe så var det litt for mange fra den eldre generasjonen der, men utover det koste vi oss på pensjonistferie.

The hotel we stayed at is called Riu Palace Tikida Agadir, and it was absolutely fantastic. Almost a little too much space, and top food and service. Super comfortable sun beds, and a bit strong cocktails, I ended the up being drunk every day. Hihi! They also had a nice gym, but I never got “time” to use it, more important to lay straight out in the sun. ;p. If I have to complain about anything it has to be that there were just too many from the older generation there, but beyond that we really enjoyed ourselves on our pensioner holiday.

dsc_8702morocco collage 01.jpgPC300285.JPGPC300292.JPG

Bildene under er fra en plass som heter Marina Agadir. Masse nye fine hus og en liten båthavn, pluss litt restauranter og shopping. Bortsett fra marinaen synes vi byen var litt tom og usjarmerende, men så har vi jo også kun sett en liten del av den.

The pictures below are from a place called Marina Agadir. Lots of new pretty houses and a small marina, plus some restaurants and shopping. Apart from the marina, the town was a bit empty and charmless, but we had only seen a small part of it.

yellow havana car.JPGDSC_8667.JPGDSC_8673.JPGDSC_8642.JPGDSC_8682.JPGDSC_8654.JPGP1030440.JPG

Det var de siste sunshine & happiness bildene for denne gang, men jeg håper vi kommer oss på en ny ferie om ikke så altfor lenge. Inntil da blir det mobilblogging til jeg får kjøpt meg nytt Olympus kamera, forhåpentligvis snart. Det går heldigvis sakte men sikkert mot lysere tider, jeg gleder meg til de mørke vintermånedene er ferdige. Vi har også så smått begynt å kikke etter ny leilighet, vi må nemlig flytte den 1 Mai. Det blir spennende å se hvor vi havner, og om vi får til å kjøpe noe eller må leie igjen. Jeg skal selvfølgelig holde bloggen oppdatert med prossessen.

This was the last sunshine & happiness pictures this time, but I hope we manage to go fon a new holiday soon. Until then I’ll mobile blog until I can buy myself a new Olympus camera, hopefully soon. It’s fortunately slowly getting brighter outside, I look forward to the dark winter months beeing over. We have also just started to look for new apartment, as we have to move 1.st of May. It’ll be interesting to see where we end up, and if we get to buy something or need to rent again. I’ll of course keep the blog updated with the process.

P1030439.JPGPC280159.JPGPC290239.JPGDSC_0455.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s