Unicorns and Bergen


Jeg har tatt en liten svipptur til Bergen i helgen, jeg skal nemlig på baby shower i kveld. Jeg kom veldig seint i går kveld, og har derfor ikke komt lengre enn til sofaen. Så nå sitter jeg å koser meg med en kaffekopp og bok mens lillesøsteren min gjør seg klar.

I’m in Bergen for the weekend, I’m attending a baby shower tonight. I arrived very late yesterday, so I haven’t done anything yet. I’m enjoying some sofa time with my book and coffee while my little sister is getting ready. 

Jeg har fått låne noen supersøte unicorn tøfler, er litt småforelsket i de. Tror jeg blir nødt til å kjøpe meg noen selv haha! ;) God stemning. Jeg reiser hjem i morgen midt på dagen, men kanskje jeg får tid til en liten is på Hallaisen før det. Jeg vant nemlig et gavekort der i julen, og gratis is er alltid best. Hvis ikke får jeg spare det til neste gang jeg er i Bergen. God helg!

I have borrowed some super cute unicorn slippers, I’m a bit in love. I think I need to buy a pair myself haha! Good times. I’m travelling home tomorrow midt day, but hopefully I have time for an ice cream at Hallaisen before I leave. I won a gift card there, and free ice cream is the best. If not I’ll use it next time I’m in Bergen. Have a wonderful weekend!

Advertisements

2 thoughts on “Unicorns and Bergen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s