Olaplex

DSC_0572 1.JPGolaplex 01.jpg

Jeg burde kanskje omdøpe bloggen min til hår & rock’n’roll istedenfor, det blir ikke så mye deilig is her nå som det er vinter. ;) Så i mangel på is, litt mer hårfjas i dag, jeg har nemlig vært hos flinke Anja på Hårlogen og fått en etterlengtet Olaplex kur. Håret mitt har vært så slitt etter at jeg lysnet det, men heldigvis går det an å redde slitt og bleiket hår uten å måtte klippe av alt. Se bare hvor fint og sunt det ble, Olaplex er bra saker. (Jeg glemte å ta før bilde, men det var veldig tørt og slitt.)

Perhaps I should rename my blog to hair & rock’n’roll instead, it’s not much ice cream here during winter time. ;) Since I’m lacking ice cream, here is a little more hair stuff, I’ve just visited Anja at Hårlogen and gotten a long-awaited Olaplex cure. My hair has been so worn out after I brightened it, but fortunately it’s possible to save destroyed and bleached hair without having to cut it off. Just see just nice and healthy it looks, Olaplex is great stuff. (I forgot to take a before picture, but it was very dry with split ends.)

olaplex after 01.jpg

Håret mitt er fremdeles litt slitt, Olaplex reparerer ikke håret helt, men det ble en stor forbedring. Jeg har også kjøpt med meg en hjemmebehandling som jeg skal prøve å bruke en gang i uken, så da blir det nok sunnere hår fremover.

My hair is still a little worn, Olaplex doesn’t repair damaged hair completely, but it’s clearly a big improvement. I also bought with me a home treatment that I’ll try to use once a week, so my hair will hopefully become even more healthy.

DSC_0573 1.JPGDSC_0585 1.JPGDSC_0578 1.JPG

Anja er i gang med å å ominnrede den søte, lille salongen sin på Nørrebro. Hun har bl.a. fått chersterfield sofa, og bare se de kule bildene hun har laget med perler, tror jeg må bestille meg et sånt!

Anja is in the process of redecorating her cute salon at Nørrebro. She has gotten a chesterfield sofa, and how cool is the pictures she has made with beads? I think have to order one!

DSC_0584 1.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s