Since last time

abus hjelm.jpg

Ups, det er visst en hel uke siden jeg har oppdatert bloggen. Februar er en kjedelig måned, og det eneste jeg gjør for tiden er å jobbe, trene, spise og sove. Selvfølgelig blir det tid til litt hygge med venner innimellom, og litt serier på Netflix og HBO. Heldigvis går det mot lysere dager, og i dag var det faktisk noen varmegrader mer ute. Jeg er litt lei av å pakke meg inn på vei til jobb, jeg har nemlig syklet hele året, men begynner å bli lei av ull og skjerf nå. Det er mye mer behagelig å sykle til jobb i skjørt, singlet og solbriller. Yes, jeg gleder meg til sommeren!

Ups, it’s a whole week since I’ve updated my blog. February is a boring month, and the only things I’ve been doing lately is work, train, eat and sleep. Of course there is time for coziness with friends now and then, and some series on Netflix and HBO. Fortunately, the days are getting brighter, and today it was actually a bit warmer outside. I’m a little tired of wrapping up on my way to work, I have biked all year, but I’m very tired of wool and scarves now. It’s much more comfortable to bike in a skirt, tank top and sunglasses. Yes, I look forward to summertime!

skyr og kaffe.jpg

Jeg har ikke lov å fortelle hva jeg gjør på jobb, det er nemlig konfidensielt, men jeg trykker mye på dataen, eller computeren som de sier her i Danmark. I mangel på noe annet å ta bilde av, knipset jeg ett av morgenmaden min på jobb, det er jo god bloggestil. Og ett av hånden min som lager fine ting i 3D, på en litt skitten musematte, ups.

I’m not allowed to tell you what I do at work, as it’s confidential, but I sit in front of the computer all day. In lack of anything else to photograph, I snapped a picture of my breakfast at work. And one of my hand that makes pretty things in 3D, on a dirty mousepad, ups.

BestMe_20170216085347.jpg

Ellers har vi vært i banken i dag og fått låne litt penger, så nå håper vi at vi klarer å finne en fin leilighet å kjøpe. Det er plutselig ikke så lenge til 1 Mai, så jeg er en lille smule stresset over bosituasjonen vår. Forhåpentligvis finner vi noe annet fint å leie hvis vi ikke får kjøpt noe, vi vil jo helst finne det helt riktige når vi skal kjøpe. Jeg håper også jeg får kjøpt meg nytt kamera snart, det er litt kjipt å blogge med mobilbilder syns jeg.

Today we had a meeting with the bank, and we can borrow some money, so now we hope we manage to find a nice apartment to buy. It’s suddenly not too long until the first of May, so I’m a little bit stressed over our housing situation. Hopefully we’ll find something else to rent if we can’t find anything to buy. I also hope I can buy myself a new camera soon, I think it’s a bit boring to blog with mobile pictures.

abus hjelm 2.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s