New apartment?

BestMe_20170223185156.jpg

Dette er meg når jeg endelig hadde klart å komme meg hjem fra jobb i dag. Det begynte tilfeldigvis å snø helt forferdelig mye når jeg skulle sykle hjemover, men jeg trodde ikke det skulle bli så ille. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær… Bullshit! Men nå er jeg heldigvis god og varm igjen, og skal kose meg i sofaen resten av kvelden tenker jeg.

This is me when I’d finally managed to get home from work today. It started snowing an awful lot when I was biking home, but I didn’t think it would be this bad. There is no bad weather, only bad clothes … Bullshit! But now I’m nice and warm again, and will enjoy some quality sofa time the rest of the evening.

BestMe_20170223185303.jpg

Denne uken har vært totalt stress, jeg og kæresten har nemlig funnet en superfin leilighet vi har lagt inn bud på. Dessverre vet vi ikke ennå om selger godtar budet, så vi må vente i spenning inntil videre. Ting tar litt lengre tid i Danmark enn i Norge, og det er utrolig mye papirarbeid som skal i orden før en leilighet kan kjøpes. Men nå har vi gjort alt vi kan for at leiligheten skal bli vår, så da er det bare å fortsette å krysse fingrene, og fortsette å være stresset. Vi har det altså ikke så godt for tiden, men sånn er det vel for alle som byr på leiligheter.

This week has been very stressful, Me and my boyfriend have found a lovely apartment and put in a bid. Unfortunately we don’t know yet if the seller accepts, so we have to wait in until further notice. Things take a little more time in Denmark than in Norway, and an incredible amount of paperwork has to be in order, before an apartment can be bought. But now we’ve done everything we can to ensure that the apartment will be ours, so we’ll just have to keep our fingers crossed, and continue to stress. So things are a bit crazy at the moment, but I guess it’s like that for anyone who tries to find a place to buy.

P5153513.JPG

 Bilde fra 17 mai feiringen vår, som vi håper vi kan feire i ett nytt hjem i år. Jeg skal selvfølgelig oppdatere dere når vi vet noe mer, så følg med, og ønsk oss lykke til. :D

Picture from our 17th of May celebrations, that we hope we can celebrate in a new home this year. I’ll of course update you here when we know something more, so stay tuned, and wish us good luck. :D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s