So much hair

 

red wig 02.JPGDSC_0619.JPG

Litt mer hår på bloggen i dag, på lørdag var vi nemlig på parykkfest hos et vennepar. Et morsomt konsept der alle måtte ha parykk på seg for å komme inn. Jeg elsker parykker, og har litt forskjellig å velge mellom. Noen lå fremdeles i flyttekassene på boden, men vi klarte heldigvis å finne de. Kæresten fikk fint blondt hår med pannelugg, mens jeg brukte mitt gigantiske røde hår. Jeg kjøpte parykken til queen of hearts kostymet mitt, som jeg hadde på halloween for mange år siden, men med litt frisering kunne den fint brukes igjen.

A little more hair on my blog today, on Saturday we were attending a wig party at our friends place. A fun concept where everyone had to wear a wig to get inside. I love wigs, and have a few different to choose from. Some were still in moving boxes, but we found them after some searching. My boyfriend got nice blond hair with a fringe, while I used my giant red hair. I bought the wig for my queen of hearts Halloween costume, which I used many years ago, but with a little grooming it could easily be used again.

DSC_0625.JPGred wig.jpgdisko kule.JPGfake ears.JPG

Dette ble dessverre de eneste halvgode bildene fra festen, neste gang skal jeg ha et skikkelig kamera med, jeg er så lei av å bruke mobilbilder på bloggen. Når vi holder fest har vi alltid portvin og godis på badet, litt ulækkert, men veldig populært. Det er fint å se at andre også har begynt med det, på parykkfesten hadde de nemlig linet opp med marshmallows, portvin, løsører og løsbarter på badet. En fin liten touch, i tillegg til hjemmelaget sukkerspinn. Nom nom!

This was unfortunately the only half good pictures from the party, next time I’ll have a proper camera with me, I’m so sick of using mobile pictures on my blog. When we are throwing a party we always have port wine and candy in the bathroom, a little discusting, but very popular. It’s nice to see that others have begun with it too, at the wig party they had lined up with marshmallows, port wine, fake ears and fake mustaches in the bathroom. A nice little touch, as well as homemade candy floss. Nom nom!

flower power.JPGsukkerspinn hjemme.JPGwig party.JPG

Jeg var i litt dårlig humør i helgen, noen andre stakk dessverre av med den fine leiligheten vi hadde bydd på. Esj! Men det hjelper alltid på humøret med en liten fest, og det dukker nok opp en ny leilighet snart. Vi var på visninger i helgen igjen, men dessverre var det ikke noe vi likte veldig godt, så da er det bare å leite videre. Men først skal jeg se om jeg kan få bestilt meg et nytt Olympus kamera, så blir det snart litt kvalitetsbilder på bloggen igjen.

I was in a bad mood this weekend, unfortunately someone else stole the nice apartment we were bidding on. Esj! But it always helps going to a party, and a new apartment will hopefully turn up soon. We looked at some this weekend again, but it wasn’t something we loved, so we’ll just continue to look. But first I’ll see if I can buy myself a new Olympus camera, so my blog can get good quality photos again.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s