New header

ice cream neon sign.jpg

Nå har jeg hatt bloggen min i snart 1,5 år, så da er det på høy tid med en oppdatert header. Jeg tenkte jeg skulle ha et morsommere isbilde, men inntil jeg får tatt det så bruker jeg denne. Det har vært litt dødt her de siste månedene, men nå som det er lysere ute og issesongen er i gang igjen for fullt, tenkte jeg å prøve å være flinkere til å oppdatere. Vi får se hvordan det går, det tar litt tid å blogge med full jobb ved siden av, men jeg synes det er gøy. Jeg har også planer om å kanskje skifte navn, men så er ice cream & rock’n’roll så morsomt. Gode tips til noe annet mottas med takk, det er umulig å komme på noe bra. ;) Forhåpentligvis blir det mer is her framover, jeg gleder meg ihvertfall til å besøke isbarene nå som solen endelig har tittet fram igjen. Og forhåpentligvis kommer det nye Olympus Pen kameraet mitt i posten snart. Jeg venter i spenning…

I’ve had my blog for almost 1.5 year now, so it’s about time to update the header. I want to have a more fun ice cream picture but until I’ve snapped one I’ll use this. My blog has been a bit dead in recent months, but now that it’s brighter outside and ice cream season is back for full, I’ll try to be better at updating. We’ll see how it goes, it takes some time to blog with a full time job, but I think it’s fun. I also have plans to perhaps change the name, but ice cream & rock’n’roll is so funny. Good naming tips would be appreciated, it’s impossible to think of anything good. ;) Hopefully there will be more ice cream here from now on, I really look forward to visit the ice cream parlors now that the sun is finally back again. And hopefully my new Olympus Pen camera is arriving soon. I’m waiting in anticipation…

cropped-ice-cream-rock-n-roll-blonde.jpg

Advertisements

3 thoughts on “New header

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s