Lush Lounge

Lush Lounge København.JPGP5180143.JPG

På torsdag fikk jeg endelig freshet opp hårfargen min. Jeg var selvfølgelig hos min flinke frisør Anja, som siden sist har skiftet navn på salongen sin til Lush Lounge. Jeg elsker hennes lille lounge på Nørrebro, og nå har den fått en makeover og blitt ennå finere siden sist. Litt ny pynt, globusbar og ny logo. Anja blogger også, så ta en kikk på den morsomme og fine Lady Lush bloggen hennes.

On Thursday I finally got to update my hair color. I was of course with my hairdresser Anja, who has recently changed her salons name to Lush Lounge. I love her little lounge at Nørrebro, and now it’s got a make over and looks even nicer. Some new decoration, a globus bar and a new logo. Anja is a blogger too, so take a look at her fun and cool Lady Lush blog.

Lush Lounge København 3.JPGLush Lounge København 6.JPGglobus bar 2.JPGLush Lounge København 4.JPG

Jeg har hatt lyst på platinablondt hår siden jeg farget det lyst for ett år siden, men siden det sliter ekstremt mye på håret har vi tatt det steg for steg, for å forhindre at håret blir helt ødelagt. For to uker siden klipte jeg av ganske mye av det slitte håret mitt, og nå kunne vi endelig bleike det noen hakk lysere, og det ble så fint! Deilig med litt kortere hår om sommeren, og det er mye lettere å style det. Her er det Anja som har tryllet med glattejernet og laget superfine krøller.

I’ve wanted platinum-blonde hair since I first bleached it a year ago, but since it’s very damaging to the hair, we’ve taken it step by step to prevent my hair from being completely destroyed. Two weeks ago, I cut off a lot of my long and worn hair and now we could finally bleach it brighter, and it looks awesome! It’s lovely with shorter hair for summer, and it’s much easier to style it. Here it’s Anja that’s done magic with the flat iron and made pretty curls.

fudge and olaplex.JPG

Etter bleikingen er håret farget med en pastell /sølv /rosè toner for å fjerne den litt gule fargen. Jeg har skrevet om Olaplex før, men det skader jo ikke å tipse om behandlingen igjen, for den fungerer faktisk. Olaplex er en hårkur i tre trinn, der 1 og 2 utføres hos frisør, mens trinn 3 er en hjemmebehandling. Jeg kjøpte også en lilla sjampo fra Fudge som jeg gleder meg til å teste ut. Anja tipset meg også om at jeg kan blande sjampoen i Olaplex kuren for å tone håret samtidig. Forandring fryder, og det er fint å oppdatere seg selv litt innimellom.

After bleaching it, my hair is colored with a pastel /silver /rosè toner to remove the yellow color. I have written about Olaplex before, but it doesn’t hurt to promote the treatment again, because it actually works. Olaplex is a three-step hair treatment, where 1 and 2 are done at the hairdresser, while step 3 is a home treatment. I also bought a purple shampoo from Fudge that I’m looking forward to testing. Anja also advised me to mix the shampoo with Olaplex to tone my hair at the same time. It’s nice with a style change.

rose silver platinum blonde hair 9.jpg

Advertisements

One thought on “Lush Lounge

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s