Long lasting curls

fudge membran gas 00.jpg

Sponset, inneholder adlinks

Jeg får en del spørsmål om hvordan jeg får krøllene til å holde seg så bra, så jeg tenkte jeg kunne tipse om noen supergode produkter fra Fudge. Jeg er fra før av en stor tilhenger av Tigi sin bed head hårspray, men etter å ha brukt opp alle hårsprayene jeg har stående, var det på tide å teste noe nytt. Frisøren min har rost Fudge Membrane Gas, så jeg tenkte det var på tide å prøve den ut, og omg den er supergod! Dette er hårsprayen hvis du vil ha krøller som varer all night long og neste dag også. Det eneste minuset med den er at håret blir litt stivt og vanskelig å gre igjennom, men det gjør jo ikke noe når krøllene holder seg så fine. Ta gjerne en titt på frisøren min Anja sin egen bloggpost om hårspray.

I get some questions about how I get my curls to last, and look nice all day and night, so I thought I could tip about some good products from Fudge. I’m a big fan of Tigi’s bed head hairspray, but after using all the hair spray I’ve got, it was time to test something new. My hairdresser has praised Fudge Membrane Gas, so I thought it was time to try it out, and omg it’s super good! This is the hair spray to use if you want curls that last all night long, and the next day too. The only downside to it is that the hair will get a bit stiff and hard to comb through, but it doesn’t matter when the curls look awesome. Feel free to take a look at my hairdresser Anja’s own blog post about hair spray. (it’s in English).

fudge 15.JPGfudge hair products.pngfudge 07.JPG

Før jeg føner håret har jeg brukt Fudge Push-it-up, en spray som skal gi masse volum. Jeg synes den funker topp, håret blir litt mer fyldig og lettere å style når jeg bruker denne. For å forhindre at håret blir fett og faller sammen har jeg alltid litt hårpudder eller tørrshampo i. Dette kan du fint ha i før håret blir fett, da det forhindrer oljete hårbunn. Jeg syns det er stor forskjell på kvaltiteten på tørrshampoer, men denne fra Fudge kan jeg love deg at er god. Den er av de litt dyrere tørrshampoene, men til gjengjeld varer den lenge og du trenger ikke så mye av den hver gang. Nå har Nicehair også 20% på  Fudge produktene, så da blir det jo også en lille smule billigere.

Before I blow dry my hair, I’ve used Fudge Push-it-up, a spray that’ll give you lots of volume. I think it works, my hair becomes a bit fuller and easier to style when I use it. To prevent my hair from getting oily and collapsing, I always have a bit of hairpowder or dry shampoo in my roots. You can use this before you get oily hair, to prevent it from happening. I think there is a big difference in the quality of dry shampoos, but this one from Fudge I can promise you is good. It’s a slightly more expensive dry shampoo, but in return it lasts for a long time, and you don’t need to use much of it every time. Nicehair has 20% off on Fudge products at the moment, so it’s a little bit cheaper now.

fudge 13.JPGfudge 06.JPGfudge 05.JPG

Jeg synes endelig jeg har fått dreisen på å lage krøller med rettetangen, øvelse gjør mester. Disse krøllene er laget med HH Simonsen rettetangen min, den er ikke så værst til å lage krøller med, men jeg ønsker meg denne superfine med tropisk mønster fra GHD *sikle sikle*. Husk å bruke varmebeskytter før du krøller, så blir ikke håret så slitt, og avslutt med masse Membrane Gas.

I finally think I’m pretty good at making curls with my straightener, exercise is the trix. These curls I’ve made with my HH Simonsen straightener, it’s not the worst to make curls with, but I wish for this super nice one with tropical pattern from GHD *big eyes*. Remember to use heat protection before you curl, so your hair won’t get too damaged, and finish off with lots of Membrane Gas.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s