faroe islands

faroe islands 02.JPGfaroe islands 08.JPGfaroe islands 01.JPG

Home sweet home! Vi har hatt en superfin uke på Færøyene sammen med pappa og co, men det var også digg å komme hjem igjen i dag. En uke er akkurat passe til å oppleve en hel del av det Færøyene har å by på. Og ja, gresset var så grønt enkelte steder.

Home sweet home! We have had a wonderful week in the Faroe Islands together with my dad and co, but it’s also nice to be home again today. One week is perfect to experience a lot of what Faroe Islands has to offer. And yes, the grass was this green some places.

faroe islands torshavn 02.JPGfaroe islands 09.JPGfaroe islands nolsoy 01.JPGfaroe islands 07.JPG

Vi var så heldige å få bo i familiehuset til en venn av oss, mens resten av gjengen leide hus gjennom airbnb. Begge deler lå i Torshavn, hovedstaden på Færøyene. Det er 20 år siden jeg besøkte Færøyene sist, og jeg husker ikke så veldig mye, så det var gøy å være tilbake. Vi har tatt masse fine bilder, så det blir nok noen bloggposter fra Færøyene her de neste dagene.

We were fortunate enough to stay in a friends family house, while the rest of my family rented a house through airbnb. Both located in Torshavn, the capital of the Faroe Islands. It’s been 20 years since my last visit to the Faroe Islands, and I don’t remember too much, so it was fun to be back. We’ve snapped lots of nice pictures, so blog posts from our trip coming on the blog in the next few days.

 

faroe islands 05.JPGokkara beer.JPGfaroe islands 06.JPG

Ville bare stikke innom å si hei her, jeg oppdaterer mer fra turen når jeg har sortert igjennom resten av bildene, så følg med.

Just wanted to say hi here, I’ll update more from our trip after I’ve sorted through the rest of the pictures. Stay tuned.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisements

2 thoughts on “faroe islands

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s