Exotic in a different way

faroe islands 33.JPGfaroe islands 18.JPGfaroe islands 13.JPGfaroe islands 17.JPG

Jeg tok ferie fra det meste av sosiale media forrige uke, så jeg fikk aldri oppdatert bloggen med flere bilder fra Færøyene. I dag er jeg derimot back on track, ferien er ferdig *snufs*, og første dag på jobb er unnagjort. Det var litt vel hardt å stå opp i dag, og sykle til jobb, men det føles også litt fint å være tilbake til hverdagen igjen. Kæresten lager middag, så da har jeg litt tid til å vise dere flere bilder fra turen vår.

I took a break from most of social media last week, so I never got to update my blog with more photos from our trip to the Faroe Islands. Today, on the other hand, I’m back on track. My vacation is finished *boooo*, and the first day back at work has been completed. It was very hard to get up from bed and bike to work, but it also feels a bit nice to be back to everyday life again. My boyfriend is making dinner, so I have time to show you more pictures from our trip.

faroe islands 34.JPGfaroe islands 16.JPGfaroe islands 21.JPGfaroe islands 19.JPGfaroe islands 24.JPGfaroe islands 25.JPG

De fleste bildene du ser her er fra en liten plass som heter Gjógv. Vi besøkte mange små steder som lignet, men Gjógv var allikevel mest sjarmerende synes jeg. Det eneste som er litt irriterende på Færøyene, er at det er vanskelig å få tak i noe å spise i de små bygdene, så jeg anbefaler at du tar med deg mat og drikke hvis du skal rundt på sightseeing.

Most of the pictures you see here are from a small place called Gjógv. We visited many similar places, but Gjógv was the most charming, in my eyes. The only thing that’s a little annoying on the Faroe Islands, is that it’s hard to find something to eat in the small towns, so I recommend bringing food and drinks if you are going sightseeing.

faroe islands 32.JPGfaroe islands 20.JPG

faroe islands 11.JPGfaroe islands 22.JPG

Jeg deler flere bilder neste gang, for nå skal vi spise. Vi knipset så mange fine, og Færøyene er jo ikke en vanlig plass å dra på sommerferie, så folk synes nok det er gøy å se mer? Veldig eksotisk er det ihvertfall, selv om det ikke akkurat er palmesus og tropevarme. ;)

I’ll share more pictures next time, as we are about to eat. We snapped many nice ones, and the Faroe Islands are not a regular place to spend summer vacation, so I guess it’s fun to see more? It’s very exotic, though, it’s not exactly palm trees and tropical heat. ;)

faroe islands 27.JPGfaroe islands 50.JPGfaroe islands 31.JPG

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s